Ανακαινίσεις

Το Σπίτι είναι κάτι παραπάνω από ένα μέρος στο οποίο κατοικούμε. Αποκτά ζωή και δίνει χαρακτήρα στον ιδιοκτήτη του, αντανακλώντας τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που μένουν σε αυτό.

Αυτός είναι ο λόγος που αφιερώνουμε τόσο χρόνο στο να μάθουμε καλύτερα τους ανθρώπους που θα ζήσουν μια ανακαίνισή μας. Οι συνήθειες, η καριερα, το περιβάλλον, είναι ιδιαίτερα σημαντικά για το σχεδιασμό ενός χώρου τον οποίο ο πελάτης μας θα αισθάνεται "δικό του".

Πως λειτουργούμε.

  • Κάνουμε πολλές συναντήσεις. Θέλουμε να γνωρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για το χώρο και για τους ανθρώπους που θα μένουν σε αυτόν. Αποτυπώνουμε αναλυτικά το χώρο, ελέγχουμε την κατάσταση του κτιρίου, αναλύουμε την υπάρχουσα θερμομόνωση με θερμοκάμερα και τραβάμε πολλές φωτογραφίες με ειδικό αρχιτεκτονικό φακό.
  • Δημιουργούμε αναλυτικά προκοστολόγια, αφού έχουμε ήδη καθορίσει τον διαθέσιμο προυπολογισμό. 
  • Σχεδιάζουμε εξαρχής το τρισδιάστατο μοντέλο της ανακαίνισης. Έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό το ύφος και η κατεύθυνση του σχεδιασμού.
  • Φροντίζουμε για την ενεργειακή απόδοση του χώρου. Έχοντας την εμπειρία μεγάλων ενεργειακών έργων, εφαρμόζουμε πρωτοποριακές λυσεις.
  • Χρησιμοποιούμε λογισμικό διαχείρησης έργου που ξεφεύγει από τις πρακτικές του παρελθόντος. Πλέον δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη μας να ενημερώνεται για την πορεία της ανακαίνισης από μία ιστοσελίδα ή μια εφαρμογή σε κινητό ή tablet.

Το αποτέλεσμα είναι χώροι σχεδιασμένοι σωστά που δημιουργούν ιδιαίτερη άνεση στους ιδιοκτήτες τους, που μένουν εντός προυπολογισμού και χρόνου παράδοσης.

Επισυναπτόμενα: